Om Lilla Bebben

Lilla Bebben öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan - handla i lugn och ro när det passar Dig!

Här kan du som blivande eller nybliven förälder finna ett bra sortiment som tillgodoser en stor del av det behov som uppstår när en ny liten människa kommer in i era liv. Det är en stor omställning och ibland har man helt enkelt inte varken tid eller ork att springa i affärer. Då finns Lilla Bebben där, öppen när du vill och orkar.

Vi har specialiserat oss på gravid-, amnings- och babyprodukter samt presentartiklar via internet - här hittar du produkter för din baby av högsta kvalitet.

Det har tillkommit en hel del fina märken och vi letar nya spännande produkter hela tiden som vi gillar och tror att ni som handlar hos Lilla Bebben också gillar. Vi strävar efter ett miljötänk och kan erbjuda produkter av hög kvalitet som du som kund kan lita på och tryggt använda till det bästa du har - dig själv och din baby.

Vi erbjuder presentinslagning och snabba leveranser! Via nyhetsbrevet, Lilla bebbens facebook sida och lilla bebbens blogg kan du få ta del av fina erbjudanden och roliga tävlingar!

Vår önskan är att Du som kund alltid ska känna dig trygg när du shoppar hos Lilla Bebben. Är du inte nöjd med ditt köp så är du alltid välkommen att höra av dig så vi får lösa det på ett bra sätt. Det ska inte vara några konstigheter när man handlar på internet. Snabbt, enkelt och inget krångel, det är så det ska vara - och så kul förstås!

Varmt välkommen till Lilla Bebben!


facebook.com/www.lillabebben.se
pinterest.com/lillabebben/
lillabebben.blogspot.se/